Over mij


Over mij

2w8 of eigenlijk 2getherwecre8 is een eenmanszaak van mij, Luc Dirks, gespecialiseerd in het organiseren en ondersteunen van evenementen en festivals. Zoals de bedrijfsnaam al zegt doe ik dat nooit alleen. I.s.m. met organisaties, bedrijven en andere freelance collega’s zorg ik jaarlijks voor de organisatie van vele verschillende evenementen & festivals.

Het (mee) creëren van een event tot in de puntjes, dat is mijn passie. Afgelopen jaren van een hobby doorgegroeid tot een event specialist met een brede kennis. Van elke evenement probeer ik een zo unieke beleving voor de bezoeker of deelnemer te maken. Dit doe ik door structureel te werken, zonder het creatieve proces te vergeten en mijn kennis op de juiste manier in te zetten. Zoals mijn Bachelor degree in Communication & Multimedia Deisgn aan de Hogeschool Utrecht en mijn werkervaring in evenementen management, vergunningen, veiligheid, producties, marketing en tal van soorten support.

“together we create”

Bent u opzoek naar een specialist in het organiseren van evenementen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Schroomt u dus vooral niet om contact met me op te nemen voor een vrijblijvende kennismaking dan vertel ik u alles over mijn ervaringen.

Meer over lezen over de ervaringen van Luc Dirks, check LinkedIn of dit uitgebreidere verhaal.