Algemene voorwaarden

Magische plannen tot leven brengen.

Bij 2getherwecre8 bied ik een volledige evenementen- en festivaloplossing. Ik begeleid je door elke fase van het proces, van pre-productie tot site-productie, technische productie en gedetailleerde tekeningen, of ik neem het gehele proces van je over. Mijn expertise in budgetbeheer en het streven naar de beste prijs-kwaliteitverhouding garanderen dat jouw festival een onvergetelijk succes wordt. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met me op. Laten we samen werken aan het creëren van nieuwe onvergetelijke herinneringen.

Technische tekening

Ik kan zorgen voor een gedetailleerde technische tekening die rechtstreeks kan worden gebruikt tijdens de opbouw van jouw evenement. Hiermee krijg je een nauwkeurig inzicht in de ideale lay-out, inclusief exacte afmetingen. Bovendien is zo’n tekening een onmisbaar onderdeel van elke vergunningsaanvraag.

Pre-productie

Zodra het concept is vormgegeven, sta ik klaar om de uitvoering volledig op me te nemen. Onze dienstverlening omvat het vinden van betrouwbare leveranciers, het plaatsen van bestellingen, het opstellen en nauwgezet beheren van draaiboeken en budgetten, evenals het plannen van de crew. Daarnaast beheer ik de communicatie met externe partijen en draag ik zorg voor tal van andere operationele aspecten.

Technische productie

Podia, licht geluid

Site productie

Alles verbinden met elkaar

Faciliteiten

Stroom, water, internet, riolering

On side-productie

Uitvoer

Zoek u iemand die uw plannen tot leven kan brengen?