Projectmanagement

Samen maken we er iets geweldigs van!

Bent u op zoek naar een ervaren projectleider met een bewezen staat van dienst in het leveren van kwaliteit en betrouwbaarheid. Zoek niet verder! 2getherwecre8 is de partner die u zoekt voor het succes maken van uw projecten en/of evenementen. Met onze brede expertise en toewijding aan effectief projectmanagement ben ik uw ideale partner voor elke uitdaging.

Ik ben er om u te ondersteunen bij het bereiken van uw doelen en het overtreffen van uw verwachtingen. Neem vandaag nog contact met me op om te ontdekken hoe ik uw volgende project naar nieuwe hoogten kunnen brengen. Samen maken we er iets geweldigs van!

Doelstellingen

Het maken van duidelijke, meetbare en realistische doelstellingen voor het project. Daarbij zorg dragen dat alle belanghebbenden begrijpen wat het project moet bereiken en wat hun rol hierin is.

Planning

Het maken overzichtelijke en gedetailleerd planning met taken, mijlpalen, deadlines en toegewezen verantwoordelijkheden. Met extra aandacht om extreme pieken en hoge werkdruk te voorkomen.

Budgetbeheer

Het begroten en vaststellen van een budget voor een project en het nauwlettend in de gaten houden van de kosten door gebruik te maken van realistische onvoorziene en schaalbare kosten.

Team beheer

Het bouwen van een competent projectteam met duidelijke verantwoordelijkheden en verwachtingen. Daarnaast zorgen voor duidelijke communicatie lijnen binnen het team.

Communicatie

Zorg dragen voor open en effectieve communicatie met alle belanghebbenden, inclusief het projectteam, opdrachtgevers en andere stakeholders.

Tijdsbeheer

Het beheren van de uren om ervoor te zorgen dat het project op schema blijft en dat deadlines worden gehaald.

Optimaliseren

Ik streef naar verbetering en optimalisatie van processen en communicatielijnen door het inzetten van handige tools. Dit voorkomt onduidelijkheden en stelt ons in staat om efficiënter te werken 

Kwaliteitsborging

Het vaststellen van kwaliteitsnormen en het bewaken van de voortgang van het project om ervoor te zorgen dat deze normen worden gehaald.

Rapportage en evaluatie

Regelmatig de voortgang van het project bijhouden en rapporteren aan belanghebbenden. Na de voltooiing van een project evalueren we grondig om waardevolle lessen te trekken voor toekomstige projecten.

Brede expertises

Mijn reis door de verschillende afdelingen van deze branche heeft me voorzien van een solide fundament van kennis en expertise op diverse terreinen. Hierdoor kan ik mijn rol als projectleider goed uitvoeren en ben ik een fijne gesprekspartner voor collega’s.

Vergunningen
Productie
Marketing & Communicatie
Veiligheid

Zoek jij een projectleider die jouw evenement tot een succes kan maken?